Massages

Massages

De yoga praktijk van Goed Voelen bevindt zich op twee locaties in Apeldoorn. Namelijk bij Sportschool Smart Fit en sportschool kerschoten.  Men kan een keuze maken uit de volgende massages:

  • Sportmassage houdt zich voornamelijk bezig met de behandeling van spieren. Het gaat hierbij meestal om de spieren die voor een bepaalde sport het meest worden belast. Deze spieren worden door de sportmasseur voorbereid op een extra inspanning. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven en voor te bereiden op de te leveren prestatie. Zij zijn dan beter bestand tegen de extra belasting die er tijdens de sportbeoefening op wordt uitgeoefend. Na de sportbeoefening worden afvalstoffen in de spieren door bepaalde massagetechnieken afgevoerd en de spier weer tot ontspanning gebracht. Door deze massage is de sporter sneller instaat een betere sportieve prestatie te leveren.
  • Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.
  • Combimassage is een combinatie van de twee bovenstaande massage technieken.

Zou je een afspraak willen maken of heb je behoefte aan meer informatie? Mail dan naar:
doe-fabriek@gmail.com of stuur een sms of app naar 0652682723. 

 

PRIJZEN*

 

1 Massage van 30 min kost €20,-

Knipkaart van 5 massages van 30 min kost €90
Knipkaart van 10 massages van 30 min kost €180

 

*alle prijzen voor de verschillende soorten massages zijn gelijk.